Hemsida
– funktionell & unik design

Unikt designade hemsidor till fast pris. Oavsett om du är ett produktbaserat eller tjänstebaserat företag, hjälper vi dig att känna dig trygg på nätet. Våra prioriteringar för en webbplats inkluderar snygg design och funktionalitet.
Vi producerar prisvärda hemsidor med kvalité och vi älskar det!

Start

10 990 kr

Vårt startpaket är en One page sida som innehåller den allra viktigaste informationen om ert företag, kontaktuppgifter och någon bild, Inga undersidor utan bara en sida, där man scrollar neråt för att se allt.
Ingår även i Nyföretagarpaketet.

Grund

15 990 kr

Prisvärt grundpaket för dig som är i behov av en enkel och informativ sida. Hemsidan är skyltfönstret på nätet och där behöver alla synas, liten som stor.
En bra start för till exempel småföretagare. Innehåller 4 sidor och ett formulär.

Mest populär

Medium

19 990 kr

Vårt mest populära paket. Innehåller det mesta man behöver och lite till. Formulär och undersidor upp till 7 st. Instagram och Facebook flöde som integreras. Bildslider och bildgalleri osv.

Max

24 990 kr

En komplett och heltäckande hemsida där även 5 av sidorna är sökmotoroptimerad.
Vi lägger till extra allt. Funktioner och tillägg som är de bästa på marknaden just nu. Alltid unik design och funktionalitet.

Så här går det till:

01.

FÖRSTA KONTAKTEN

När du har kontaktat oss kommer vi att diskutera dina mål och vad det är du är ute efter. Vi träffas kanske på kontoret eller fortsätter med telefonkontakt.  Vi kommer att föreslå ett passande paket.

02.

BOKNING AV WEBBSIDA

När du bestämt dig för att låta oss skapa din webbplats, skriver vi avtal, där båda parter är nöjda. Sedan börjar arbetet med att samla in texter, bilder och med innehållet på er hemsida. Beroende på vilket paket du väljer kan vi bistå med text och bild.

03.

DESIGN

Dags att börja skapa din unika hemsida. Utifrån dina önskemål och vad vi kommit överens om börjar vi designa och utveckla din webbplats. Under arbetets gång får du visningar och genomgångar, där du själv kan se hur sidan fortskrider. Det sista vi gör är mobilanpassningen.

04.

PUBLICERING

När vi har färdigställt din webbplats skickar vi den till dig för godkännande. Om du behöver några ändringar kommer vi att revidera dem och sedan är det dags för publicering. Du har sedan upp till en månad på dig om du vill göra ytterligare små ändringar.

Det lilla extra

Om det är något du saknar och behöver hjälp med för att hemsidan skall bli komplett, då kan vi fixa det.
Det kan även vara att du vill beställa en mailadress eller lägga till webbmastertjänsten för att alltid ha en uppdaterad hemsida.
Tveka inte att ställa frågan när du behöver vår hjälp.

  • Behöver du mail – inga problem, det ordnar vi

  • Välj mellan fotograf eller vår bildbank

  • Copywriting, tycker du att det är svårt att skriva texterna till hemsidan? Inga problem! Vi erbjuder copywriting-tjänster – lämna det till oss.

  • Webbmastertjänst finns att lägga till. Då får du möjlighet att lägga in nya texter och bilder varje månad. Plus görs program- och säkerhetsuppdateringar regelbundet.

  • Utbildning, det ingår alltid ca 2 tim. utbildning på din hemsida, för att du själv ska kunna uppdatera den. Måste ske inom 6 mån. efter publicering, via digitalt eller fysisk möte.