Logotype och/eller
Grafisk profil

– nytt fräsch eller omarbetning av befintlig. En logotyp är en av de viktigaste bitarna i ditt företag.  Det är en stor del av din varumärkesidentitet som representerar ditt varumärke. Din logotyp ska göra ett starkt första intryck, bli ihågkommen och för att göra det måste den vara professionell, unik, kreativ och iögonfallande.

Nu kör vi!

Välj mellan en logotype eller en mer avancerad Grafisk profil.  Alltid framtagna professionellt med logotypkoncept och design. Är du redo att göra ett bestående intryck och göra ett uttalande med ditt varumärkes visuella symbol?

  • Logotype 4 200 kr

  • Grafisk Profil 8 100 kr

  • Begär in offert på speciella önskemål

Vi börjar med 2 förslag

Sedan fortsätter vi med ytterligare två. Vi vet hur viktigt detta beslut är så vi kommer att ge dig några inledande koncept att välja mellan och sedan vidareutveckla din favorit!

När du är 100% nöjd

När du är 100% nöjd, samlar vi ihop typsnitt, färger och ev. grafiskt element och sätter ihop en ”Logofakta” åt er. För ni så ha en så lätt översikt som möjligt över er logotype.

Klart! Dags för logofakta & originalen

När logotypen är godkänd och klar, skickar vi den via mail i olika format. JPG, PNG och EPS. Vi bifogar även en ”Logofakta” som innehåller typsnitt och färgkoder på loggan.