LOGOTYPER2018-11-20T12:03:59+00:00

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG LOGOTYPE & GRAFISK PROFIL

Har du tänkt att skaffa en ny logotyp? Du kanske har startat nytt företag eller vill fräscha upp den befintliga logotypen? Då har du kommit rätt för vi kan hjälpa dig med din nya företagslogotyp och samtidigt göra en komplett grafisk profil.

En logotype för alla tillfällen

En logotyp består av text satt i ett speciellt typsnitt, ofta ihop med en unikt framtagen symbol, ett grafiskt element. Din affärsidé kan vara hur välgenomtänkt som helst och din produkt hålla hög kvalitet. Utan en konsekvent grafisk form kan du förlora kunderna lika fort som de kommit.

Vi designar nya logotyper, men omarbetar även logotyper som behöver moderniseras och fräschas upp.

En grundläggande logoprofil innehåller:

  • Logotypen i olika format, eps, jpg och png
  • Flera olika färgställningar, beroende på hur den skall användas
  • Typsnitt för rubriker, brödtext, etc
  • Färgkoder för webb och tryck
  • Sammanställning i ett dokument

Grafisk Profil till företaget en självklarhet

Fördelen med en grafisk profil, är att ditt företag blir enklare att känna igen oavsett om det är på webben eller i tryckt media. Det stärker ditt varumärke och du  framstår som mer trovärdig och seriös leverantör. Det blir även så mycket enklare att ta fram marknadsföringsmaterial på ett kostnadseffektivt sätt.

Den grafiska profilen (företagets grafiska identitet) är helheten som logotypen är en del av. Den innefattar färger (exakta färgvärden) och typsnitt som ska användas tillsammans med logotypen samt eventuellt ytterligare grafiska element, mönster etc.

FÖR ENKELHETENS  SKULL – ALLTID FASTA PRISER