Loading...
LOGOTYPER 2017-11-22T08:34:19+00:00

Från idé till färdig logotype!

Har du tänkt att skaffa en ny logotyp? Du kanske har startat nytt företag eller vill fräscha upp den befintliga logotypen? Då har du kommit rätt för jag kan hjälpa dig med din nya företagslogotyp.

Det är mycket att tänka på när man ska skapa en helt ny logotyp. Vad ska den representera? vilket budskap ska den ge? vilka känslor ska den förmedla osv. Utifrån dina önskemål så tar jag fram en unik logotyp som passar ert företag och jag designar logotypen tills du är nöjd!

Företagslogotyp till fast pris

Professionell logotypdesign till fast pris. Slipp löpande avgifter. vi har kvalitet men till fasta, trygga priser.

Professionell Logotyp Design

Efter många års som grafiker så kan du känna dig trygg med din beställning. Har jobbat länge med grafisk profilering och speciellt logotyper och logotypdesign.

Grafisk Profil till företaget

Den grafiska profilen (företagets grafiska identitet) är helheten som logotypen är en del av. Den innefattar färger (exakta färgvärden) och typsnitt som ska användas tillsammans med logotypen samt eventuellt ytterligare grafiska element, mönster etc. Man utgår från den grafiska profilen då man tar fram företagets kommunikationsmaterial såsom visitkort och brevpapper, andra trycksaker eller digitala material.

Skapande av logotyper
– Så jobbar vi!

Vi börjar med ett samtal för att bilda oss en uppfattning om ditt företag eller din produkt – ditt varumärke. Vi utgår tillsammans från vilken känsla som skall förmedlas, er målgrupp, färgval osv.
Utifrån att vi bildat oss en uppfattning i samspråk med er som kund.
Sedan utarbetar vi förslag och beskriver tankegångarna bakom det. Du funderar på förslaget och återkommer med feedback eller ett godkännande. Arbetet blir en process där du jobbar ihop med mig för att skapa er logotyp.

behov av logo eller/grafisk profil. kontakta mig

FASTA PRISER PÅ FRAMTAGNING AV
LOGOTYPE OCH GRAFISKA PROFILER